Categories
Genel

Kokëfortësia e Kurtit a po lë Kosovën pa liberalizim të vizave? A është Kurti fajtori?

Kryeministri Kurti udhëton drejt Brukselit, thotë se dialogu s’është pri,oritet kryesor.Krye,ministri i Kosovës, Albin Kurti, ka bërë të ditur se para udhëtimit të tij në Bruksel, ka zhvil,luar bisedë telefonike me Presidentin e Kësh,illit Europian, Charles Michel.

Në një cicërimë të tij përmes twitter, ai shprehet se e ka falënde,ruar atë për bash këpunimn, e treguar ndërsa lë të kuptojë që dialogu, nuk është ndër prior,itetet e para të Qeverisë, njofton Klan Kosova.”Para vizitës time në Bruksel, unë pata bis,edë telefo,nike me presidentin e Këshillit Europian. E falënderova atë për urimet e tij për fitoren tonë, dhe ripërsërita që sigurimi i vaksinave, krij,imi i vendeve të reja të p,unës dhe drejtësia, janë top pri oritetet e qeverisë. Unë gjithashtu e sig,urova atë për angaz,himin tonë në dialog”.