Categories
Genel

E PAPRITUR / Ja gjesti çuditshem qe kan bere AAK dhe LDK ne sallen e Kuvendit

Deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) kanë lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës kur në rend dite ishte votimi i katër marrëveshjeve ndërkombëtare.Përderisa deputetët e AAK-së nuk ishin prezentë fare në seancë.Këto janë marrëveshjet për votim:

4. Votimi i Pro.jekt.li.gj.it nr.08/L-006 për ratifikimin e amen.dame.nt.im.it të Marrëveshjes ndërkombëtare me Bankën Evropiane për Investime (BEI), për financimin e Projektit për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10,5. Votimi i Pr.ojek.tli.gj.it nr. 08/L-019 për ame.nda.men.tim.in 02 të Marrëveshjes bilaterale ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Dukatës së Madhe të Luksemburgut për Projektin e bashkëpunimit për zhvillim “KSV/017: Programi për mbështetje shëndetësore (pjesa II).