Categories
Genel

“Albini ka fitu se i ka gjetë këta të vegjlit se Hashim Thaçi hesap nuk ta bënë”…

Analisti trondite me kete qe tha -‘Albini i ka mujt keta te vegjlit se tybe Hashim Thaçi hesap se bene’…Ai ka komentuar fitoren e Albin Kurtit duke thene qe Albini ka fitu zgjedhjet per arsye qe Hashim Thaci nuk eshte ketu se po te ishte ai kurre nuk do fitonte, qe te iu tregoj nje rast ku Albini eshte perballur me Thacin dhe nuk ka mundur qe ta munde z Thaci ish presidentin e vendit. Andaj Albini ne ta gezon postin deri sa te vjene baba ne Kosove.